Prinsessa Idan päiväkirja

Hammaskeiju kiireisenä

Tässä on niin tiukkaan vain seurattu oikean poskihampaan tuloa, että on jäänyt huomaamatta, että samaan aikaa Idalle tulee myös oikealle ylös sekä kulma- että poskihammas. No voi hyvänen aika sentään, ilmankos neitiä kiukuttaa! Ylähampaat eivät ole vielä tulleet läpi, mutta kuultavat kuitenkin komeasti.

Toista viikkoa tekeillä ollutta alahammasta on lääkitty joinain öinä supoilla, mutta niiden vaikutus ei kestä kovinkaan kauaa, joten neiti on varsinkin viimeisinä öinä kitissyt unissaan aamun tunneilla aika kiitettävästi. Tokihan meillä on myös pitkäkestoisempaa kipulääkettä Idalle, mutta sen annostelussa on oltava aika tarkka ja kaikki ruiskut ovat kotona Espoossa. Tänään vihdoin käytiin oikein asiakseen apteekista ostamassa 2 ml kokoinen ruisku, jotta illalla saatiin lääkitä neiti kunnolla. Eipä nyt pitäisi ikeniä yöllä särkeä.

Lääke maistuu onnkeksi aika hyvälle, joten sen ottaminen ei ole ongelma.

ida1237

ida1238

Hiukkapikkiriikkisen piti iskän kanssa riehua ennen unille rauhoittumista.

ida1239

Liekö lääkkeen vai aikaisten päiväunien ansiota, mutta neiti rauhoittui ja nukahti sänkyynsä reilussa kymmenessä minuutissa. Tätä ei ole sattunut koko kesän aikana kuin kerran aikaisemmin!

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 31 heinäkuu, 2009 20.20

    ”Keikautuskuvassa” näkyy mahtavasti kokonainen helmihammasrivi!
    Toivottavasti Idan puremisharrastus loppuu, kun ei tarvitse enää hampaiden puhjettua hangata särkeviä ikeniä toisen ihoon! ;)