Prinsessa Idan päiväkirja

Kestovaippailua mökillä

Kesän alussa iskä viritti mökin keittiön nurkkaan vanhan pesukoneen ja sen myötä Ida sai alkaa käyttää kestovaippoja myös mökillä. Äiti oli suunnattoman tyytyväinen, sillä kun vaipat ovat joka tapauksessa olemassa, kannattaa niitä käyttää aina kun mahdollista. Kertavaipat ovat aika kalliita ja äiti laskeekin säästäneensä pitkän pennin, kun neidille on tarvinnut ostaa vaippoja vain yökäyttöä varten. Kevään kokeilusta huolimatta äiti ei oikein innostunut yökestoilusta, sillä silloin ei oikein tunnu imut riittävän vaan vaippa vuotaa yli.

ida1234

Tänään Ida sai juoksennella kokeiluluontoisesti ulkona pelkässä mekossa ja vaipassa. Kokeiluluontoisesti siksi, neiti osaa avata vaippojen tarrat, ja siksi äiti on aiemmin pukenut neidille aina jotkut housut vaipan päälle, että tarrat on saatu pieniltä nopeilta sormilta piiloon.

ida1235

Mekko kuitenkin riitti piilottamaan vaipan tarrat ja Ida ei hoksannut alkaa niitä aukomaan. Ainakaan tänään.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 31 heinäkuu, 2009 20.22

    Neidillä näkyy olevan tilaa juosta vaikka ”maailman ääriin” kestovaipoissa tai ilman! Mitenkähän se ”maailman” kutistuminen espoolaispihalla tulee vaikuttamaan?!