Prinsessa Idan päiväkirja

Oma tahto

Idasta on kuoriutumassa hyvin voimakastahtoinen ja omapäinen nuori neiti. Äidin (ja iskän) ohjeet sekä käskyt kaikuvat kuuroille korville, kun Ida viipottaa kovaa vauhtia juuri kiellettyyn suuntaan (autotalliin), tarttuu olohuoneessa aina siihen lapsilta kiellettyyn tavaraan (tulen kohennuskeppiin tai kaukosäätimeen) ja tekee muutenkin juuri päin vastoin kuin kuuluisi.

Tytöstä kyllä huomaa, että hän tietää tekevänsä väärin, mutta houkutus rajojen rikkomiseen on liian suuri.

ida1236

Uutuutena neidin tapoihin on tullut nipistely ja pureminen. Varsinkin nyt kesällä, kun äiti ja iskä ovat vähissä vaatteissa, löytyy vähän joka puolelta paljasta pintaa, mistä napata kiinni tai tilaisuuden tullen myös purra. Perheessämme ”Ei saa, Ida” on liiankin tuttu lausahdus.

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.