Prinsessa Idan päiväkirja

Poskihammas pilkottaa

Jo pari päivää on Idan oikea alaien pullottanut aivan mahdottomasti. Nyt sieltä pilkottaa neidin ensimmäisen poskihampaan yläkulmat. Ientä on vielä paljon hampaan päällä, mutta kolme kulmaa on jo läpi.

ida1227

Äiti ja iskä ovat jännityksellä odottaneet, milloin hammas lopulta puhkeaa oikein kunnolla ja tapahtuuko se yöllä vai päivällä. Muutaman päivän neiti on jo ollut aika-ajoin hieman kiukkuinen, mutta yöt ovat tähän asti sujuneet suhteellisen rauhallisissa merkeissä, eli nukkuen.

Nyt puhkeava hammas on Idan kahdeksas. Aika jännää, että nyt tuleekin poskihammas, eikä kulmahammasta, joka olisi ollut rivissä seuraava.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 26 heinäkuu, 2009 21.30

    Hieno, valkoinen helmirivi Idalla suussaan! :)
    Olettekos muistaneet pestä uusia hampaita joka ilta?