Prinsessa Idan päiväkirja

Ida ulkoilee

Iskä rakensi koko päivän autotalliin uusia seiniä, joten Ida ja äiti viettivät paljon aikaa kahdestaan. Sateen takia naisväki joutui siirtymään sisätiloihin varsin aikaisessa vaiheessa, mutta ennen sadetta ehdittiin vaikka mitä!

Iskä auttaa laittamaan Idalle sääskimyrkkyä, sillä tänään ötökät olivat erityisen ärhäkällä päällä. Myrkkyä suihkutetaan Idan vaatteisiin ja lippukseen. Ida tosin olisi jo kovaa kyytiä menossa matkoihinsa.

ida1211

Tänäänkin käytiin niemessä seikkailemassa. Ida löysi sieltä paljon käpyjä ja muita aarteita. Kävely niemessä jäi aika lyhyeksi, sillä sääskimyrkystä huolimatta ötökät kävivät sekä äidin että tyttären kimppuun.

ida1212

Svensson-kissa oli tänään pihalla ilman kaveriaan Treeffania. Treeffan oli puolitoista vuorokautta karkuteillä viime viikolla, joten se saa nyt mietiskellä reissuaan sisätiloissa. Äidin ihmetykseksi Svensson oli aika suopealla päällä ja kävi jopa nuuhkaisemassa Idaa. Pian se kuitenkin poistui takavasemmalle, koska sillä ei ole tapana antaa Idan taputella itseään.

ida1213

Välillä Ida auttoi iskää. Tässä tyttö huolehtii, että iskä muistaa laittaa kuulosuojat korvilleen. Takana näkyy autotallin levyseinä, joka pikku hiljaa muuttuu rimalaudoitteiseksi kuten muukin navetta. Rimojen sirkkelöinnissä äitikin sai auttaa iskää ja se tehtiin neidin ollessa päiväunilla talon takana.

ida1214

Ulkoilut loppuivat lyhyeen kun taivas ensin tummui ja sitten aukesi aivan yhtäkkiä. Sisältä kuivasta oli mukavaa katsella sadetta ja kuunnella ukkosen jyrinää.

ida1215

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo 23 heinäkuu, 2009 0.53

    Tänä kesänä olisi Idan ollut hyvä ulkoilla näissä pohjoisissa maisemissa, sillä sääskiä ja muita lentäviä kiusanhenkiä on ollut todella vähän. Varmaan syynä ovat kylmät säät ja kovat tuulet, kun ulkosalla on saanut olla ihan rauhassa. :D