Prinsessa Idan päiväkirja

Iltavilli nosti hien pintaan

Idalla oli tänään paljon käyttämätöntä energiaa, sillä sadepäivän kunniaksi käytiin ostoksilla Mikkelissä. Istuttuaan autossa, ostoskärryissä ja rattaissa koko päivän, päästi Ida illalla vähän höyryjä pihalle.

Ihan nätisti neiti leikki ja touhusi, milloin paini iskän jalkojen kanssa, milloin viipotti huoneen laidasta toiseen ja milloin rettuutti nukkea (joka on saanut nimekseen Vauva).

ida1207

Touhuttuaan yhtä soittoa melkein pari tuntia ja pöläytettyään lähes kaikki lelunsa pitkin lattiaa, huomasi äiti, että tyttöhän on ihan hikinen! Idalle tuleekin somat kikkarat takatukkaan, kun vähän niska kostuu.

ida1208

Vähän ennen iltapuuroa touhu alkoi muuttua vähän liiankin villiksi. Äidistä näytti aivan, että tyttöhän tulee vielä pian kulkuesteeksi oven eteen laitetun matkasängyn laidasta yli. Huh!

ida1209

ida1210

Onneksi sängyssä on kuitenkin sen verran korkeat laidat, että Ida ei niiden yli pääse, mutta eipä taida paljoa enää puuttua.

Lisäksi päivän vauhdikkaisiin tapahtumiin kuului se, että Ida nousi potalta ylös kuin raketti sillä seurauksella, että potta kaatui matolle. Heh heh, olipas äiudillä naurussa pitelemistä kun siivosi sotkua pois. Onneksi potassa oli vain pissaa. Ja tämä ei todellakaan ollut ensimmäinen kerta kun potta kaatuu, mutta kun ei sitä pottaa voi ihan koko ajan maassa kiinni pitääkään…

Comments (2)

Kommentit

  1. mummo 20 heinäkuu, 2009 21.33

    Huhhuh! On niin vauhdikasta menoa, että kuvia katsoessakin hirvittää!

  2. Faster Fia 21 heinäkuu, 2009 20.34

    Oj oj… Vad hon klättrar lilla gumman :)