Prinsessa Idan päiväkirja

Kuusenkäpyjä

Äiti päätti, että koska luonto on täällä mökillä ihan käden ulottuvilla, niin siihen täytyy tutustua hieman enemmän. Muovileluilla voi leikkiä kaupungissakin. Siksipä äiti ja Ida ovat tänään leikkineet tosi paljon kävyillä navetan takana niemessä. Iskäkin on ollut lähettyvillä, sillä hän on koko päivän laudoittanut navetan päädyssä olevan autotallin seiniä.

Ida ihmetteli käpyjen muotoja ja kokeili sormella niiden suomuja. Hassuja, tuntui neiti tuumivan.

ida1205

Kuusenkäpyjä ei mahtunut neidin käteen kovin montaa kerrallaan, vaikka yritys oli kyllä kova. Taitaa Idassa olla vähän samanlaista hamsterin vikaa kuin äidissäkin. Tässä Ida antaa käpyjä äidille talteen.

ida1206

Muitakin luonnon ihmeitä on tänään kummasteltu. Ruohikkoa on otettu kattilaan salaatiksi ja pellolla kävellessä neiti kävi monta kertaa ihastelemassa valkoapiloiden seassa kasvanutta yhta ainoaa puna-apilaa, joka erottui porukasta kuin susi lampaiden joukosta.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 20 heinäkuu, 2009 11.57

    Käpyjä kannattaa kerätä talteen: niistä saa äkkiä hyvän hiilloksen makkaranpaistamiseen, varsinkin kuusenkävyistä! :D
    Siinähän on Idalle hyvä työmaa, kun kerää Äidille pussillisen tai kaksi käpyjä kuivumaan vastaista käyttöä varten.
    Eipä olisi pahitteeksi, vaikka niitä olisi jossain jemmassa joulukoristeitakin varten!