Prinsessa Idan päiväkirja

Sinin vastavierailu Mustaniemessä

Olipas hauskaa, kun Sini, Sinin äiti Heidi, mummo Irma, pappa Ari ja eno Tero tulivat kyläilemään Mustaniemeen. Yllätys oli se, että hieman ennen heidän saapumistaan yllätysvierailulle tulla tupsahtivat myös Idan mummin serkku Kirsti ja hänen miehensä. Vieraita ja vilinää siis riitti.

Idalla ja Sinillä riitti vauhtia, kun neidit yhteistuumin juoksuttivat aikuisia. No, kyllä tytöt nätistikin leikkivät Idan kesäkeittiössä, joka kiinnosti kovasti myös Siniä.

ida1194

ida1195

ida1196

Idan mummilta saamansa teltta oli myös hitti. Koska tänään oli todella tuulinen päivä, iskä parkkeerasi Idan kolmipyörän sen sisälle, että teltta pysyi paikallaan.

ida1197

Välillä Ida ja Sini leikkivät portaissa ja kokeilivat, josko pääsisi vaikka sisään.

ida1198

Kun tytön menivät autotalliin, nappasi iskä molemmat kainaloonsa ja toi pois. Autotalli ei ole pikkulasten paikka, siellä on vaarallisia juttuja.

ida1193

Comments (3)

Kommentit

  1. paula 16 heinäkuu, 2009 15.33

    Vikkelä tyttö Ida on kun ikääkään ei ole tuon enempi.Idylliseltä teidän kesäpaikkanne näyttää.Rakentamista täälläkin päin riittää..Terveiset Keväjärveltä

  2. mummo 17 heinäkuu, 2009 11.59

    Kesäkuvissa on näkynyt enemmän Mustaniemen pihaa. Nyt ymmärrän, miksi Markus halusi ajettavan ruohonleikkurin! Siellähän on nurmikenttää aivan valtavasti. Ei siinä heppoisemmilla härveleillä olisi pitkään pärjannytkään, vaikka kuinka olisi ottanut leikkurin työntämisen kuntoilun kannalta! ;)

  3. minna 19 heinäkuu, 2009 21.54

    Kyllä vain, Idalla vauhtia riittää ja täällä nurmikkopihaa missä juosta!