Prinsessa Idan päiväkirja

Matkalla kaupunkiin

Vaihteeksi koko poppoo lähti mökiltä ajamaan kaupunkiin illan suussa, Idan nukkumaan menon aikaan. Äiti ja iskä halusivat kokeilla, miten tällainen ajoaika sopisi Idalle, sillä heidän mielestään illalla on mukavinta ajaa, kun on vähän liikennettä.

Mökiltä lähdettiin puoli kahdeksan maissa. Sitä ennen Ida oli saanut iltapuuron, istunut potalla ja puettu yöpukuun. Mukaan autoon pääsi uusi pehmoinen univiltti.

ida1147

ida1148

Ida nukahti vasta puoli kymmenen maissa, sillä joka puolella oli niin mahdottoman paljon kaikkea kiinnostavaa katseltavaa. Takapenkiltä kuului jatkuva pulputus, kun tyttö osoitteli milloin mitäkin ja kertoi iskälle näkemästään.

Espooseen perille päästyä Ida heräsi vastoin iskän ja äidin toiveita. Tyttö kannettiin kuitenkin toiveikkaana omaan sänkyyn ja tuuditeltiin hetken, jotta uni taas tulisi. Toisin kävi. Ida vaikutti nukahtavan aina uudelleen ja uudelleen, mutta päästi mahdottoman parun aina kun äiti tai iskä yritti lähteä tytön huoneesta pois. Lopulta Ida sai todelliset  hepulit ja huusi suoraa huutoa varmaankin puolisen tuntia. Siihen ei sitten auttanut syli, ei juotavaksi tarjottu vesi eikä mikään.

Lopulta tyttö tyyntyi äidin syliin, salli itsensä laskettavan sänkyyn mutta piti äitiä tiukasti kädestä kiinni. Äiti odotti sängyn vierellä todella kauan, lauleli ja silitteli tytön päätä ja lopulta noin yhden aikaan yöllä Ida nukkui. Huh mikä ruljanssi. Mikähän meni pieleen?

Comments (3)

Kommentit

  1. Faster Fia 1 heinäkuu, 2009 22.02

    Är ni på väg hem nu? Trodde ni skulle vara vid stugan resten av semestern? Och Ida ser så nöjd ut i bil barn stolen med sin lilla gose filt :)

  2. minna 1 heinäkuu, 2009 22.04

    Vi är på en litten snabbvisit hit för vi behover hemta några värktyg till Markus. Vi ska tillbaka troligtvis imorgon.

  3. mummo 1 heinäkuu, 2009 22.45

    Mikä meni vikaan? Siinäpä sadan taalan kysymys! Ehkä olitte olleet mökillä jo niin pitkän ajan, ettei Idan kaupunkisänky enää tuntunutkaan tutulta!? Siksi hän ei tahtonut nukahtaa uudelleen, vaan vaati turvaa vanhemmiltaan. Tiedä häntä, mutta kannattaa kokeilla samaa mökille palatessa. Jos sama mekkala on myös siellä päässä, pitää syytä etsiä jostain muualta. ;)