Prinsessa Idan päiväkirja

Ida ehtii

Idasta on tullut varsin ehtiväinen pieni tyttönen. Kävely on muuttunut vakaammaksi ja tarpeen tullen neiti menee jo juoksuakin. Pienet esteet eivät neitiä pidättele, vaan niistä Ida kiipeää yli kevyesti, hiljaa ja salamannopeasti.

Tänään iskä pesi terassia ja äiti yritti saada Idan pysymään omassa uima-altaassa tai ihan missä muualla vain paitsi terassilla. No, arvata saattaa, että äiti ei oikein onnistunut. Idaa kiinnosti painepesuri ihan mahdottomasti ja neiti halusi koko ajan olla iskän apuna.

ida1144

ida1145

Terassille kiipeämisen lisäksi Ida osaa kavuta mökin portaiden kaiteisiin viritetyn lautaesteen yli, mennä rantasaunaan lähes yhtä korkean kynnyksen yli kuin neiti itsekin on, kiivetä sängylle ja nojatuoleihin sekä tarvittaessa yrittää vaivihkaa hivuttautua kaikkien äidin ja iskän virittämien esteiden läpi myös vintin portaisiin. Huh, Mustaniemessä siis riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita yllin kyllin.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo 30 kesäkuu, 2009 0.06

    Mitä liikkuvaisemmaksi Ida tulee, sen kovempi vahtiminen hänessä on. Teilla vanhemmilla pitää olla kohta silmät selässäkin, jotta pysytte vauhdissa mukana!