Prinsessa Idan päiväkirja

Ihana viltti

Ida sai mummilta ja vaarilta pari viikkoa sitten viltin, joka on ihanan pehmeä. Ei mennyt montaakaan päivää, kun Ida alkoi halaamaan vilttiä ja ”olemaan sille ai” ihan omasta aloitteestaan.

ida1142

Nyt viltistä on tullut rakas päiväunikaveri. Viltti tulee vaunuun mukaan huolimatta siitä, tarvitaanko sitä sään puolesta vai ei. Tänäänkin oli niin lämmin keli, että viltin olisi hyvin voinut jättää pois, mutta äiti laittoi sen siitä huolimatta Idalle unikaveriksi, sillä tyttö silittelee ja rutistelee sitä ja nukahtaa siihen. Herätessään tyttö oli punaposkinen ja lähes hikinen, mutta ah, niin onnellinen saadessaan pitää vilttiä kainalossaan.

ida1141

ida1143

Ida nukkuu nykyään kaksi, kaksi ja puoli tuntia päiväunia. Unille käydään puoli kahdentoista ja kahdentoista välillä. Nukahtamiseen ei yleensä mene kauaa, äiti hytkyttelee vähän vaunua ja kävelee pari minuuttia ja niin Ida nukahtaa. Tyttö herää unilta usein ihan tyytyväisenä ja vaunuista alkaa kuulumaan kahinaa, kun Ida kiskoo sääskiverkkoa ja painii viltin kanssa.

Comments (2)

Kommentit

  1. mummo 28 kesäkuu, 2009 12.12

    Jännät hihat Idan T-paidassa! Lienevätkö viimeisintä tämän kesän huutoa!
    Mistähän se johtuu, että kaikilla lapsilla pitää olla joku unikaveri. Eikä se välttämättä ole se, minkä aikuiset hänelle tarjoavat, vaan itse valittu. ;)

  2. minna 28 kesäkuu, 2009 21.14

    Idalla on myös meidän valitsema unikaveri, mutta se ei tosiaan ole tämän viltin veroinen. Tänään neiti heräsi päiväunilta ihan hikisenä…. onnistuisikohan huomenna nukutus sen toisen unikaverin kanssa, että vaunuissa ei tulisi niin mahdottoman kuuma?