Prinsessa Idan päiväkirja

Hei, hei mummi ja vaari, hejdå farmor och farfar!

Mummi ja vaari lähtivät aamupäivällä ajamaan kohti Turkua, josta he illalla menevät laivalla kotiin Ruotsiin. Ennen lähtöä heille piti kuitenkin sanoa perusteellisesti hei hei. Samalla otettiin potretteja Mustaniemen portailla, joissa nyt on vaarin tekemät uuden uutukaiset kaiteet.

ida1138

Viikon yhteiselon aikana Ida ehti tutustua mummiin ja vaariin oikein kunnossa. Vaarikaan ei enää ujostuttanut. Mummi kanssa Idasta tuli jo tosi hyviä kavereita, sillä viettihän mummi tosi paljon aikaa Idan kanssa.

ida1139

ida1140

Tulkoon sekin mainittua, että mummi, iskä ja Ida ovat kaikki esikoisia. Äitikin on esikoinen. Ja Sevetin mummo. Vaarilla on sekä vanhempia että nuorempia sisaruksia ja Sevetin ukki puolestaan on kuopus.

P.S. Tänään oli ensimmäinen hellepäivä. Päivällä paukkui helleraja reilusti rikki ja illalla kun äiti kirjoittaa tätä klo 21.15 on lämpöä vielä +20 astetta. Ihanaa, kesä!

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo 26 kesäkuu, 2009 22.30

    Hieno ”perhepotretti” komeilla portailla uuden uutukaisten kaiteitten välissä. :)

    Ida on oikea onnenmyyrä, kun hänellä on hellijöinään kaikki isovanhemmat. Ja me, isovanhemmat olemme samanlaisia onnenmyyriä, kun meillä on pieniä, joita saamme helliä ! :D