Prinsessa Idan päiväkirja

Ihana vesi, ihana aurinko, ihana päivä!

Tänään Ida sai koekäyttää Pyry-isotädiltä ja Arvilta synttärilahjaksi saamansa uima-altaan. Iskä pumppasi siihen ilmat jo monta päivää sitten, mutta vasta tänään oli kyllin lämmintä. No, ei nyt ihan hellerajaa tänään rikottu, mutta lähellä jo oltiin.

ida1133

Altaassa ei ollut vettä kuin viitisen senttiä, mutta se riitti. Ida polskutti, pärskytti, läträsi, kiipesi altaasta pois, tuli takaisin, juoksi sen ympäri, lapioi vettä ämpäriin, kaatoi sen pois ja lapioi uudelleen.

Lakki oli välillä niin märkä, että äiti vaihoi sen toiseen, mutta pian sekin oli ihan yhtä märkä, joten äiti laittoi aiemman lakin päähän sillä siinä oli solmiamisnauhat. Onneksi altaassa oli katos, se suojasi neitiä pahimmalta paahteelta iltapäivällä.

ida1134

Koska oli aika lämmintä, välillä täytyi vähän juoda. Sunnuntaina opittu uusi juttu, pillimehun juominen, taitaa olla tullut meidänkin perheeseen jäädäkseen. Ida imi mehua useampaan otteeseen kuin vanha tekijä.

ida1135

ida1137

Neiti sai läträtä altaassa melkein koko iltapäivän ja illan. Välillä syötiin terassilla ja sitten tyttö juoksenteli pihalla nakupellenä ja sitten taas jaksoi läträtä altaassa.

ida1136

Comments (2)

Kommentit

  1. Faster Fia 26 kesäkuu, 2009 0.32

    Vilken rolig pool du fått gumman :)

  2. mummo 26 kesäkuu, 2009 10.50

    VAU!! :D :D :D
    Kylläpä kelpaa viettää kesää, kun on lämmintä! Aivan mahtavaa, kun Ida saa läträtä vedessä! Varmaan illalla uni tuli alta aikayksikön noin ”vetisen” päivän jälkeen!