Prinsessa Idan päiväkirja

Puoli sangollista vettä

Lämpimän päivän kunniaksi Ida ja mummi harjoittelivat kukkien kastelemista. Mummi toi Idalle puoli sangollista vettä ja siitä oli tarkoitus ottaa kastelukannulla aina siististi vähän ja sitten kastella sievästi kukkia. No, toisin kävi. Tai kyllähän mummi jo etukäteen tiesi miten tulisi käymään, mutta hän halusi antaa Idan kokeilla.

ida1120

Vettä oli kannulla kaatamisen sijasta paljon kiinnostavampaa roiskia ympäriinsä. Kannua heiluttamalla vesi pärskyi hienosti ja aika hyvä lotina kuului myös siitä, kun vettä loiskutti ämpärissä.

ida1121

ida1125

ida1122

Ida viihtyi ämpärin kimpussa tosi kauan ja sen näki myös neidin vaatteista, jotka hetken päästä olivat kohtalaisen märkää tavaraa.  Kesä kuivaa minkä kasteleekin, mummi totesi ja nautti pikkuneidin riemusta.

ida1123

ida1124

Kaikki kiva loppuu aikanaan, niin myös vesileikit. Märkien vaatteiden vaihtaminen kuiviin ei tuntunut olevan Idalle yhtään mieluisaa puuhaa.

ida1126

Comments (2)

Kommentit

  1. Faster Fia 24 kesäkuu, 2009 21.38

    Hihi vatten är skoj :)

  2. mummo 25 kesäkuu, 2009 12.28

    Ah, onnea! Vesi ja kesä! Ne kuuluvat ehdottomasti yhteen! :D
    Aivan selvästi Ida ei ole vielä sisäistänyt kukkien kastelun tarkoitusta: hän varmaan kuvittelee ruiskukannun ja sangon veden olevan itseään varten!!