Prinsessa Idan päiväkirja

Vaarin apulaisena ja muita pihatouhuja

Vaari ja mummi kävivät ostamassa lautaa ja sen jälkeen saattoi portaiden rakentaminen jatkua. Ida toimi vaarilla apulaisena ja samalla työnjohtajana. Mummi oli paikalla tukena ja turvana, sillä portaat ovat aika vaarallinen paikka leikkiä yksin.

ida1114

Vaarin apulaisena Idalla oli pääsy myös naulalaatikolle. Voi ihmettä, mitä kaikkea sieltä löytyikään! Eipä aikaakaan kun naulat oli levitetty pitkin ja poikin. Ja sen näköiset olivat myös Idan kädet. Mummi katsoi parhaaksi lopettaa apulaisen touhut ennen kuin jotain sattuu, sillä naulat eivät oikeastaa ole sopivia leluja 1-vuotiaalle.

ida1115

ida1116

Vauhdikas neiti juoksenteli pihalla edes takaisin morjestamassa myös äitiä, iskää, mummia, vaaria, äitiä, iskää, mummia, vaaria, äitiä…

ida1117

Raskas työ vaatii raskaat huvit. Portaiden rakentamisen lomassa Ida maisteli vähän jäätelöä (kuten muutkin) ja se virkisti mieltä ja ruumista.

ida1118

Lisäksi neiti sai purkaa energiaa ottamalla kiinni saippuakuplia. Ja siinä sitä riittikin tekemistä, sillä iskä oli tosi nopea kuplien puhaltaja.

ida1119

Työteliään päivän päätteeksi sitten saunottiin. Portaat tulivat valmiiksi ja Ida nukahti sänkyynsä alta aikayksikön. Eläköön vauhdikkaat pihaleikit!

Comments (3)

Kommentit

 1. Faster Fia 24 kesäkuu, 2009 1.03

  Tänk vad roligt det blir om vi kan komma nästa år till stugan, då kan Anton och Ida leka bättre med varandra kan bli riktigt bra tror jag :) Ni ser ut att ha det bra där iaf :)

 2. paula 24 kesäkuu, 2009 14.50

  Pitkästä aikaa pääsin katsomaan Idan plogia. Olin kadottanut osoitteen enkä muistanut sitä. Eve on muistina, kun ovat nyt täällä. Neiti näkyy kasvaneen, vuosikin on tullut täyteen. Oikein hyvää kesää teille kaikille.

 3. mummo ja ukki 25 kesäkuu, 2009 12.19

  Kävimme Ukin kanssa pikavisiitillä katsomassa, mitä Idalle kuuluu, ennen kuin Ukki lähti Opukkaan jatkamaan grillikodan pohjan valuuhommia. Hänen piti tulla välillä käymään kylillä, kun sementti lopuui kesken. :(

  Rakennusprojetkit näyttävät olevan meneillään Mustanimessäkin. Hyvä, että siellä on noin ahkera apulainen ja tällä yhtä ahkera peräänkatsoja! :)