Prinsessa Idan päiväkirja

Ukonilmalla unten mailla

Idan päiväunien aikaan puhkesi kunnon ukonilma. Ensin tuli kamala rankkasade ja sitten alkoi mahdoton jyrinä. Lisäksi taloyhtiössä on menossa ikkunaremontti ja sateesta huolimatta maalari oli hiomassa ikkunanpuitteita naapurissa. Siitäkin lähti aika hyvä kolina. Äiti kuunteli sisällä itkuhälyttimestä, jokohan neiti pian havahtuu uniltaan kovassa metelissä, mutta Ida nukkui vaunuissa aivan tyytyväisenä.

ida0995

Onneksi vaunuissa on hyvä sadesuoja, jonka äiti laittoi paikoilleen ennen kuin työnsi vaunut ulos. Suojan päälle kertyi isoja lammikoita, mutta läpi asti vesi ei päässyt edes vetoketjujen kohdalta.

ida0996

Unet kestivät 2 tuntia ja kolme varttia. Ukkosen loputtua äiti joutui ramppaamaan ulkona neitiä hyssyttelemässä uneen muutamaan kertaan. Äiti ihmetteli, että eikös sen olisi pitänyt mennä päinvastoin, mutta oli kuitenkin tyytyväinen, ettei pahimman sateen aikaan tarvinnut lähteä ulos.

Koko loppupäivän sataa tuhnutteli kuuroissa ja oli aika lailla matalapainetta, sillä pikkuneiti oli kohtalaisen kärtyisellä päällä. Äiti jää odottamaan huomista ja toivoo parempaa keliä ja parempaa mieltä.

P.S. Pihan laitto on vielä kesken. Iskä sai eilen illalla tehdyksi rimoista puolet seinämästä, joka tulee kukkapenkin ja pyörien säilytystilan väliin.

Comments (1)

Kommentit

  1. Eve 27 toukokuu, 2009 23.11

    Rima-aita näyttää jo nyt tosi hyvältä!