Prinsessa Idan päiväkirja

Kiipeilyä ja muita pihaleikkejä

Tänään ja eilen espoolaisia on hemmoteltu oikein kunnon kesäsäällä ja siksi Ida ja äiti ovat olleet monta kertaa päivässä ulkona. Leikkipaikalla on ollut myös paljon kavereita: Vilma, Lina, Oliver, Liinus, Kasperi, Sandra, Sofia, Ronja, Iiris ja Riia, vaikka ei yhtä aikaa kaikki kuitenkaan.

Isommat lapset kävivät keräämässä voikukkia, jotka sitten lopulta päätyivät myös pienempien leikkeihin. Taitaapa Idasta kasvaa kunnon puutarhuri, niin paljon voikukat kiinnostivat.

ida0988

ida0989

Ida on tänään oppinut kiipeämään itse pihalla olevan Tirpusen päälle keinumaan. Kovaa ähellystä se on vaatinut ja äidiltä kylmiä hermoja, mutta nyt neiti kipuaa lelun päälle jo ihan kätevästi ja pääsee sieltä myös pois. Helpotus äidille, kun ei tarvitse koko ajan nostaa tyttöä ylös ja ottaa alas.

ida0990

ida0991

ida0992

Hiekkalaatikosta pois kipuaminen tai sinne meneminen on jo eilen opittu uusi taito. Laatikosta pois tulo tuntuu olevan helpompaa, sillä sisältä päin laita on matalampi.

ida0993

ida0994

Koko päivän hiekassa pyörimisen ja voikukkien tutkimisen jälkeen neiti oli illalla niin likainen, että äiti vei Idan kylpyyn.

Comments (2)

Kommentit

  1. mummo 27 toukokuu, 2009 0.49

    Joka päivä uusia taitoja! Hieno juttu! Näppärästi Ida näyttää pääsevän hiekkalaatikkoon ja pois sekä ”keinuhepan” selkään. Onneksi hän on niissä touhuissa selvinnyt nirhamilta ja mustelmilta! :)
    Lämmintä on ollut Sevetissäkin, ainakin tuulen suojassa terassilla ja kasvihuoneessa, jossa porkkanat ovat jo nousseet pintaan. Tänään kylvin salaattia ja tilliä sekä kannoin mansikkalaatikoita sinne.

  2. Faster Fia 27 toukokuu, 2009 16.52

    Riktig liten sötnos :)