Prinsessa Idan päiväkirja

Pihahommat mökillä jatkuvat

Perinteisesti äidillä ja iskällä menee aina monta päivää mokin pihanurmen leikkaamiseen. Eipä tehnyt tämäkään kerta poikkeusta. Äiti oli ihan puhki, kun kaikki nurmi lopulta oli saatu leikatuksi. No, kyllä iskäkin auttoi, ei äiti kaikkea yksin leikannut. Ida kiirehti äidin lahkeeseen roikkumaan heti kun ruohonleikkuri sammui.

ida0984

Sillä aikaa kun äiti teki pihahommia, iskä katsoi neidin perään. Ensin äiti ja iskä tosin yrittivät sellaista, että Ida leikkisi omiaan nätisti pihalla sillä aikaa kun molemmat vanhemmat tekevät töitä vieressä, mutta Ida ei ollut ideasta yhtään samaa mieltä. Se toimi noin 5 minuuttia, jonka jälkeen homma meni kiukutteluksi. Siispä jaettiin lapsenvahtivuorot ja kyllä ne pihahommat sillä tavallakin tulivat tehdyksi.

Comments (1)

Kommentit

  1. Eve 25 toukokuu, 2009 18.07

    Noin se menee meilläkin, kun pientä elohopeaa täytyy vahtia joka hetki. Ja onhan seurassa kivempi leikkiäkin. Kivan kuuloinen mökkireissu teillä!