Prinsessa Idan päiväkirja

Äidin pikku apulainen

Tänään aamulla äiti siivosi keittiötä ja lastasi likaisia astioita koneeseen. Ida leikki lattialla kupeillansa ja käveleskenteli keittössä sinne tänne kaappien ovia ja kahvoja tunnustellen. Välillä neiti kävi eteisen puolella tutkimassa kenkiä ja palasi taas keittiöön äidin luo.

Aikansa Ida katseli äidin tekemisiä, kunnes otti punaisen kuppinsa ja lastasi sen nätisti tiskikoneen alahyllylle. Kylläpä äitiä alkoi hymyilyttämään moinen neuvokkuus!

ida0895

Yleensä äiti yrittää lastata tiskikoneen Idan ollessa nukkumassa, sillä neiti painaa luukkua alas joskus vähän turhankin voimakkaasti tai yrittää jopa kivuta sen päälle. Tänään Ida kuitenkin osasi käyttäytyä ison tytön lailla ja seisoi nätisti luukun edessä. Astiavaunukin sai olla rauhassa, sillä tällä kertaa Ida ei kiskonut sitä ollenkaan. Keittiön siivous onnistui siis äidiltä ja tyttäreltä sulassa sovussa.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 30 huhtikuu, 2009 17.08

    Oikein mukavaa vappua sekä Äidin pikkuapulaiselle että koko muullekin porukalle! :D
    Ukki pyörähti moottorikelkalla Silisjoella hakemassa vanhan veneen Mummolle ”kukkapurkiksi” pihalle. Oli kuulema hyvä ja luistava keli. Joet eivät vielä huilaa, vaikka pälvet valtaavat alaa.
    P.S. Eilen aamulla oli maassa lunta n. 5 cm. :(
    Iltapäivällä se onneksi suli auringonpaisteessa, joten tiet olivat vain aamupäivän sohjoisia ja liukkaita. Nimimerkki ”Liikenteessä ollut”