Prinsessa Idan päiväkirja

Kevätlakki, vihdoinkin!

Idan kaikki vähän kevyemmät lakit ovat jääneet pieniksi, joten neiti on saanut ulkoilla villapipossa jo monena aika lämpimänä päivänä, kun äiti ei ole saanut aikaiseksi ostaa neidille keliin sopivaa lakkia. Äitiyspakkauksen valkoinen pipo Idalle mahtui päähän, mutta sekin mokoma katosi jonnekin juuri sopivasti. Tänä aamuna äiti sitten ryhdistäytyi ja ompeli Idalle kevätpipon.

ida0893

Ensin äidille sattui pieni ajatus- ja mittavirhe ja lakista tuli tuplasti liian iso, sillä äiti teki sitä ilman kaavoja apunaan vain Idan pää ja mittanauha. No, eipä hätiä, äiti leikkasi lakin kesketä kahtia ja ompeli laidat yhteen ja ”tsadaa”, Ida sai kaksi samanlaista pipoa.

Pipoa oltiin tänään testaamassa, kun äiti ja Ida menivät iskää vastaan läheiseen kauppakeskukseen. Siellä oli miestenvaatekaupassa -50%, joten iskä täydensi siellä vähän vaatekaappinsa sisältöä. Ida ilmeili peilille ja teki siihen kaupan tätien iloksi muutaman sata sormenjälkeä.

ida0894

Aurinkolasit viimeistelivät pikkuneidin kevät-lookin – sisällä ne olivat tyylikkäästi otsalla. Aika kauan ne saivatkin olla rauhassa, mutta kotimatkalla Ida äkkäsi ne ja sen jälkeen ne eivät pysyneet enään otsalla eivätkä silmillä.

Comments (2)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 28 huhtikuu, 2009 20.21

    Vau! Kylläpä on magee kevät-look! :)
    Onnittelut Äidille hienosta piposta! On se hyvä, kun on tuota ompelutaitoa, niin pikkuneiti pysyy muodissa mukana!

  2. Eve 30 huhtikuu, 2009 13.39

    Hieno lakki! Kaupoissa on aika kehno valikoima sopivan ohuita, mutta päässä pysyviä lakkeja, joten ompelutaito on kyllä tarpeellinen taito.