Prinsessa Idan päiväkirja

Peruutuspaikka huomiselle

Äiti sai aamusella puhelun Husukesta ja se laittoi koko perheen viikkojärjestyksen uusiksi. Huomiselle on nimittäin tullut peruutuspaikka, joten Ida pääseekin kitalaen sulkuleikkaukseen jo kuukautta aiemmin. Onpas tuuria, että Ida on jo hyvissä ajoin vieroitettu sekä tutista että tuttipullosta!

Iltapäivällä äiti ja Ida lähtivät bussilla käymään Husukessa verikokeessa ja sopimassa tarkemmin leikkaukseen tulemisesta. Iskä tuli sairaalaan suoraan töistä, joten kotiin päästiin autolla.

Verikokeeseen mennessä neiti hymyili hoitajatädeille ihan täydeltä laidalta.

ida0859

Kun suonta haettiin kädestä, kiinnosti se Idaa suunnattomasti ja tyttö kurkki ihmeissään, mitä siellä oikein räpelletään.

ida0860

Neulan pistoon loppui sitten ilo ja tilalle tuli huuto. Vähän ehkä pistos sattuikin, mutta eniten Idaa varmaan otti päähän se, että pidettiin kiinni. Toinen hoitajatätikin ihmetteli, että kylläpäs tyttö pistää voimalla hanttiin, kun ihan saa kunnolla pidellä. Ja taisi iskällekin tytön kanssa hiki tulla.

Loppujen lopuksi äiti ja iskä olivat tosi tyytyväisiä, että leikkaus järjestyykin jo nyt. Eipähän ehdi stressaamaan, että tytön pitää olla leikkauspäivänä terve, kun se on jo huomenna! Toinen hyvä puoli on se, että tällä kertaa ei tarvitse yöpyä sairaalassa leikkausta edeltävänä yönä kun toimenpide tuli niin lyhyellä varoitusajalla. Ida siis pääsi vielä kotiin yöksi.

Comments (3)

Kommentit

 1. Eve 20 huhtikuu, 2009 20.44

  Olipa hyvä mäihä sekä vieroituksen että peruutusajan kanssa! Miten iso operaatio nyt on kyseessä, tuleeko pitkä sairaalajakso Idalle?

  Ainulle on tutti tullut nyt paljon tärkeämmäksi kuin hetki sitten, joten tosi hyvään aikaan saitte vieroitettua.

 2. minna 20 huhtikuu, 2009 22.33

  Nyt suljetaan kitalaen pehmyt osa, kun aiemmin laitettiin kiinni sekä huuli että kova kitalaki. Useampi päivä varmaan sairaalassa menee. Viimeeksi mentiin keskiviikkona ja päästiin sunnuntaina pois.

  Tutin vierotus oli yllättävän yksinkertainen juttu. Muutama ilta huutoa nukkumaan mennessä ja siinä se.

 3. mummo ja ukki 21 huhtikuu, 2009 12.48

  Mahtavaa, kun kaikki järjestyy kuin tilauksesta! Onneksi ehditte palata kotiin reissusta, ettei tarvinnut saada hepulia Sevetissä, että miten ehtii! :)
  Nyt sitten vain reipasta mieltä kaikille ja kärsivällisyyttä vanhemmille, jotta pärjäätte kipuilevan lapsen kanssa.