Prinsessa Idan päiväkirja

[lang_fi]Ida ja iskä kävelyllä[/lang_fi][lang_sv]Ida och pappa på promenad[/lang_sv]

[lang_sv]Vilket vår väder, +7°C varmt ute och sol, sol och sol. Det var vad som behövdes för att Ida och pappa skulle bestämma sig för att gå en promenad. Ida fick på sig ödlemössan som mamma hade gjort, nu passade den. O hur cool kan en liten flicka vara?[/lang_sv]

[lang_fi]Aivan mahtava kevätsää, +7 astetta lämmintä ja kirkas auringonpaiste suorastaan pakottivat Idan ja iskän ulos päiväkävelylle. Äidin syksyllä ompelema ja silloin huonon istuvuuden takia vähälle käytölle jäänyt lohikäärmelakki on nyt sopiva. Se ja aurinkolasit päässä on pikkuneiti aika cool.[/lang_fi]

ida0806

[lang_sv]De är jobbigt att gå på promenad speciellt när man är en liten flicka som Ida, ungefär halvvägs på en 7 km lång slinga så slocknade Ida. Eftersom hon hade på sig solglasögon så märkte inte pappa att hon hade somnat, förrän han märkte att Idas huvud hängde ner litet konstigt.
[/lang_sv]

[lang_fi]Kun on pieni tyttö, on kävelyllä käyminen tosi työlästä, kun aina alkaa nukuttamaan. Iskä oli 7 kilometrin lenkin puolivälissä, kun neiti sammahti. Iskä ei edes heti huomannut tytön nukkuvan, kun tällä oli aurinkolasit silmillä, mutta lopulta nuokkuva pää paljasti pikkutytön nukahduksen. Silloin iskä laski vaunujen selkänoja alas, jotta Ida saisi rauhassa nukkua. Kuvassa takana häämöttää Mikkelän paloasema.[/lang_fi]

ida0807

[lang_fi]Iskä on ottanut vapaastaan kaiken irti ja käynyt Idan kanssa melkein joka päivä pitkällä vaunulenkillä. Mikäs on ulkona ollessa ollut, kun kevät on parhaimmillaan ja ulkona raitista ilmaa ja aurinkoa riittää. Pisimmillään lenkit ovat olleet noin 9 km ja risteilleet siellä täällä kotikontujen lähimaastossa. [/lang_fi]

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 3 huhtikuu, 2009 15.19

    Kaksi hammasta, lohikäärmelakki ja aurinkolasit! ”Cool look” todellakin! Yrittäkääpäs muut panna paremmaksi!