Prinsessa Idan päiväkirja

[lang_fi]Yhteydenpitoa[/lang_fi][lang_sv]Calling Sweden[/lang_sv]

[lang_fi]Iskä soitti Lillan-tädille Ruotsiin ja pian tietsikan ruudulle saatiin tädin naamakin näkyviin, vaikka ääni tulikin kännykän kautta. Ruotsin tädeille soitellaan milloin minkäkin vehkeen kautta, joskus käytetään Skypeä, toisinaan Messengeriä tai silloin tällöin puhutaan ihan vain kännykässä. Ja joksus, kuten tänään, käytetään montaa vehjettä yhtä aikaa toisiaan täydentämässä.

Ida tunnisti Lillanin äänen ja ruudulla näkyvän kuvan ja malttoi istua iskän sylissä hievahamatta monta minuuttia.[/lang_fi]

[lang_sv]Pappa ringde till sin syster Lillan, och snart hade vi en videoförbildelse mellan länderna. Ida var förtjust över att se Lillan på datorskärmen och kunde knappt slita sig. Hon satt still i kanske 2 minuter…[/lang_sv]

ida0779

[lang_sv]- Jaa, jag vill också krama dig Lillan, kunde man se på Idas ansikte. [/lang_sv]
[lang_fi]Ida oli aivan innoissaan ja jos iskän ote olisi herpaantunut, tyttö olisi varmaan yrittänyt Lillanin luo tietsikan ruudun läpi.[/lang_fi]

ida0780

[lang_fi]Sähköiset yhteydenpitovälineet ovat tulleet tärkeäksi osaksi Idan elämää, sillä välimatkat sukulaisiin ovat pitkiä. Sen lisäksi että kuulumisia vaihdetaan puhumalla, tämä blogikin on yksi tärkeä yhteyskanava. Ida itse pääsee lukemaan tänne kirjoitettuja juttuja sitten vasta isompana (kun nämä tekstit jossain vaiheessa tallennetaan neidille joko sähköisesti tai paperilla), vaikka kyllä tyttö jo nyt katselee mielellään omia kuviansa tietsikan ruudulta.[/lang_fi]

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.