Prinsessa Idan päiväkirja

Päiväunien jälkeen

Ida nukkui tänään kuitenkin päiväunet sisällä, sillä tyttö oli niin hyvässä kunnossa, että kävi iskän kanssa aamulla vauvauinnissa ja sen jälkeen ei viitsitty laittaa neitiä ulos unille. Hyvin nukutti sisälläkin.

Äiti oli aika väsynyt, sillä Ida oli kukkunut hereillä kahtena edellisenä yönä aika tiiviiseen tahtiin. Iskää puolestaan ramasi rankka uiminen. Siispä äiti ja iskäkin olivat samaan aikaan Idan kanssa päiväunilla. Tyttö heräsi ensimmäisenä ja pääsi vähäksi aikaa vanhempien sänkyyn, kun äiti ja iskä eivät jaksaneet ihan heti nousta ylös.

ida0773

Iskä jaksaa aina painia ja päristellä Idan kanssa. Ida alkaa itsekin olla jo aika vauhdikas tapaus, joten iskällä on välillä täysi työ pysyä painissa mukana. Silloin tällöin neiti yllättää iskän salamannopealla avokämmensilityksellä suoraan naamaan.

ida0774

ida0775

Tänään Ida nukkui kaksi ja puoli tuntia. Se riittää juuri ja juuri iltaan asti – kolme tuntia olisi juuri sopiva päikkärien kesto.

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.