Prinsessa Idan päiväkirja

”Varovasti” vauvakerhossa

Ida nukkui päivällä pitkät päiväunet, niin pitkät että Ida ja äiti missasivat vauvakerhon ensimmäisen tunnin. Hyvin ehdittiin vielä kuitenkin mukaan mattimyöhäsinäkin. Paikalle saavuttiin parahiksi loruttelemaan.

”Varovainen” äiti yritti olla siksi, että nyt flunssaisena aikana äiti ei haluaisi Idalle tai itselleen mitään pöpöä. No, riippumatta siitä, mitä äiti teki, Ida imeskeli tyytyäväisenä lähes jokaista lattialla ollutta lelua, jotka varmasti olivat olleet monessa muussakin suussa. Nyt pitää vain toivoa, että jos leluissa joku pöpö muhi, niin Idalla olisi jo siihen vastustuskykyä tai stten että lelut olisivatkin pöpöttömiä.

ida0693

Ida leikki taas pitkästä aikaa Danielin kanssa. Danielistakin on kasvanut jo iso poika verrattuna siihen pieneen kääröön, joka poika oli 5 viikkoisena kun Ida ja äiti hänet ensimmäisen kerran tapasivat.

ida0694

ida0695

Kerhossa oli vanhojen tuttujen lisäksi tosi paljon uutta porukkaa. Äidistä ainakin tuntui, että Ida alkaa olla yksi vanhimmista kävijöistä, vaikka onkin vasta vähän yli 8 kuukautta. Ehkä tunteeseen vaikutti se, että osa uusista oli aika pieniä vauvoja, kuten Idakin silloin alkusyksystä kun kerhoon ensi kerran tultiin. Nyt kun tyttö jo liikkuu aika hyvin, äiti harkitsee, että voisi mennä avoimeen myös muulloin, jolloin siellä olisi enemmän liikkuvia leikkikavereita. Sinnehän ne muutkin ovat siirtyneet kun ovat muuttuneet liian vauhdikkaiksi vauvojen joukkoon.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 25 helmikuu, 2009 19.34

    Vauvakerhot ovat mukavia, mutta näin ”pöpöisenä” aikana melko riskaabeleita paikkoja. Pidetään peukkuja, ettei tällä erää pöpöt pääse jylläämään!