Prinsessa Idan päiväkirja

Naapuruston muksujen tapaamisessa Saaralla

Ida ja äiti menivät aamulla lähinaapuriin kylään, sillä Saara oli kutsunut vierailulle naapuruston muksuja. Kerrankin kaikki olivat yhtä aikaa terveinä! Monta vierailua on jo mennyt sivu suun kun ollaan oltu sairaina.

Myös Vilma ja Lina äitinsä Sannan kanssa tulivat vierasille. Samoin Ronja, Iiris ja Riia sekä heidän äitinsä Kassu saapuivat. Oliver ja Liinus isännöivät äitinsä kanssa.

Ida oli alussa vauhdista ja hälinästä vähän ihmeissään, mutta kotiutui pian. Riia on Idaa noin puolitoista kuukautta vanhempi ja tytöt istuskelivat yläkerrassa lelulaatikon ääressä ja ihmettelivät toisiaan sekä uusi leluja samaan aikaan kun isommat muksut leikkivät alakerrassa.

ida0680

ida0681

Riia on isosiskojensa kanssa tottunut touhuamiseen, joten tyttö ei ollut moksiskaan, vaikka Ida tuli välillä tuttavallisesti lähelle. Ja Ida nautti, kun sai tutustella uuteen kaveriin ihan kosketusetäisyydeltäkin, kun ei ollut pelkoa, että kumpikaan jäisi toisen jalkoihin.

ida0682

Kun leikit oli leikitty, kääretortut syöty (nam, nam) ja lelut korjattu, otettiin vielä muksujen yhteispotretti. Vasemmalla istuu Iiris, sitten Riia isosiskonsa Ronjan sylissä, Vilma ja hänen sylissään Lina (joka on juuri herännyt päikkäreiltä) ja Ida istuu Oliverin vieressä siniharmaalla tuolilla. Liinus, porukan juniori, oli äitinsä kyydissä kantoliinassa eikä ehtinyt kuvaan.

ida0683

Lähdön hetki oli aikamoista hälinää ja huisketta, kun joka puolella puettiin haalaria. Emäntä sai tässä vaiheessa ottaa iisisti valmiiksi paketoitujen muksujen kanssa. Vasemmanpuoleinen paketti on Ida ja oikealla Lina. Liinus on äitinsä kainalossa ja Oliver leikkii autolla.

ida0684

Matto oli muuten paketissa Idan takia, että siihen ei turhaan tule pukluja. Aika vähän tyttö tosin tällä kertaa puklasi, mutta jos mattoa ei olisi suojattu niin se olisi taatusti tullut merkattua moneen kertaan.

Olipas mukava visiitti, kiitoksia emännälle (ja pikku isännille) vieraanvaraisuudesta ja hyvistä tarjoiluista!

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 21 helmikuu, 2009 17.37

    Lastenkutsut ovat mahtavia, kunhan vain aikuisten korvat kestävät! Siellä näyttää olevan ihan kivasti suunnilleen samanikäistä porukkaa leikkikavereiksi. Se on hieno homma! :)
    Muistelepa vain omaa lapsuuttasi, kun leikkikavereita ei ollut lähimaillakaan!