Prinsessa Idan päiväkirja

Kiva reissu korvalääkäriin

Ida ja äiti suuntasivat aamulla Töölön sairaalaan Husuken korvalääkäriin. Kyseessä oli reilu kuukausi sitten olleen korvatulehduksen jälkitarkastus. Lääkäri tutki Idan korvat kun tyttö istui äidin sylissä tyynen rauhallisena.

Vasemmassa korvassa oli putki tukossa, joten lääkäri suihkutteli sitä puhtaaksi jollain sprayllä ja imi sen jälkeen imurilla. Putki saatiin auki. Äiti selitti koko ajan Idalle, mitä seuraavaksi tapahtuu ja tyttö istui ihan kiltisti ja kuunteli. Lääkärikin ihmetteli, miten Ida voikin nyt olla noin rauhallinen. Ei tyttö aiemminkaan kovin hirveästi ole hanttiin laittanut, mutta nyt oltiin erityisen tyyntä tyttöä.

Lääkärillä oli pöydällään jos sun minkälaista metallista ”korvatruuttaa”. Ainakin äidin mielestä ne näyttivät hauskoilta.

ida0679

Lääkärireissulla selvisi myös eräs asia, joka on kiinnostanut ainakin äitiä ja iskää jo kovasti, nimittäin Idan kitalaen leikkauspäivä. Se on toukokuun alussa. Nyt voikin sitten vähän jo suunnitella tulevaa kevättä, kun tietää, milloin tullaan sairaalaan.

ida0678

Sillä aikaa kun lääkäri kirjoitteli koneelle tietoja, äiti nappasi kuvan reippaasta lääkärillä kävijästä ja itsestään. Voi kunpa kaikki lääkärireissut olisivat tällaisia!

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 19 helmikuu, 2009 23.50

    Mukava kuulla, että leikkaus on vasta toukokuulla. Se tietää Lapinreissulle soveliasta aikaa!!! Mummo ja ukki ovat innoissaan! :D :D