Prinsessa Idan päiväkirja

Ee´ledin luona kylässä

Lääkäristä Ida ja äiti vaunuttelivat lähellä asuvien Pauliinan, Miljan ja Ee´ledin (6 kk)  luo kyläilemään. Ee´led on Idan Turussa asuvan kaverin, Ainun, serkkutyttö.

Menomatkalla äidin jalat tikkasivat kuin ompelukone, sillä Idaa alkoi väsyttämään ja äiti ei halunnut tytön nukahtavan vaunuihin, vaan vasta perillä ihan kunnolla.

Ee´led oli innoissaan vieraista ja hihkui ilosta. Idaa kiinnosti korkealta ja kovaa kiljahteleva kaveri ja tytöt viihtyivätkin nenäkkäin aika tovin. Idan väsymys kyllä unohtui. Samoin unohtui kuvien otto, kun äiti vain touhotti Ee´ledin ja Idan kanssa.

Onneksi Idaa lopulta alkoi väsyttämään ja tytöt kävivät päiväunille yhtä aikaa:  Ida vaunuihin makuuhuoneeseen ja Ee´led vaunukoppakiikkuun eteiseen.

Unien ja ruokailun jälkeen mentiin kokeilemaan potan sijasta aikuisten isoa pönttöä. Pauliina tuli todistamaan hienoa hetkeä, kun Ida kakkasi kuin iso tyttö konsaan komeasti pytyn reunalla keikkuen. Taisi äitikin olla vähän innoissaan.

ida0677

ida0676

Kun kamera vihdoin muistettiin ottaa esiin, Ee´led oli jo seuraavilla unilla, joten äidin harmiksi tytöistä ei saatu yhteispotrettia. No, seuraavan kerran voisi sitten yrittää muistaa vähän paremmin.

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.