Prinsessa Idan päiväkirja

Parhaat lelut löytyy keittiöstä

Ida liikkuu päivä päivältä enemmän ja löytää kotoa uusia juttuja. Keittiössä Ida osui oikein kultakaivokseen, kun löysi tyhjät limsapullot. Voi onnen päivää! Limsapullo on Idasta tosi kiva lelu. Se pitää hassua ääntä lattialla ja sitä ei millään meinaa saada kiinni kun se menee aina pakoon.

ida0629

Eipä ottanut aikaakaan, kun tyttö oli saanut levitettyä pullot keittiön lattialle. Ja ai ai, kun niitä oli mukavaa läpsiä liikkeelle.

ida0630

Äiti vähän ihmetteli, että miten tyttö sai pullot laatikosta ulos niin kätevästi. Kaipa ne olivat sopivan kevyitä pienen tytön nostella ja kun olivat siinä laatikossa niin hyvin paikoillaan, niin hän sai niistä kiinni.

P.S. Tämän päivän pottasaldo: 4 istuntoa, 1 kakka pottaan juuri sillä hetkellä kun iskä tuli töistä kotiin.

Comments (2)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 1 helmikuu, 2009 15.10

    Tiesiköhän Ida tekevänsä jotain kiellettyä!? Ainakin ekan kuvan ilme on vähän sellainen epäröivä/kysyvä: onkohan tämä sallittua? No ellei Äiti kieltänyt, hän tulee tekemään tuon niin kauan kuin pullot ovat saatavilla.
    Mahtavaa, että pottahommat tuottavat tulosta! :)

  2. minna 1 helmikuu, 2009 23.11

    No höh, eipä äiti tainnut huomata kieltää kameran kanssa hössätessään. Toivottavasti vielä ei ole myöhäistä.