Prinsessa Idan päiväkirja

Kakka, se on kakka!

Tänä aamuna piti kiirettä heti puuron jälkeen. Kun kippo oli saatu tyhjäksi äiti nappasi Idan kainaloon ja istutti tämän potalle. Tytöllä on yleensa tapana kakata vaipaan jo ruokailun aikana, mutta tänään Ida ei ollut vielä ehtinyt. Siispä potalle istumaan. Naamanpesukin jäi välistä, kun äiti piti niin kiirettä.

Potalla leikittiin peilillä ja luettiin kirjaa ja juteltiin ja ”mämmätettiin”. Ja istuttiin. Ja istuttiin. Huh, ja istuttiin. Onneksi tyttö nyt malttaa istua, ettei tarvitse sentään kiinni pitää.

Ensin tuli monta pientä pierua. Sitten oli piiitkä tauko. Sen aikana istuttiin. Äiti luui jo, että homma meni pelkäksi istumiseksi, mutta sitten, kuin varkain, oli pottaan ilmestynyt kaksi komeaa pötkylää. Idakin innostui, kun äiti oli niin riemuissaan! Puuronjämät vain purskusivat nenästä, kun Ida iloitsi.

ida0628

Voi olla että on sattumaa, että kahtena peräkkäisenä potalla istumisjaksona saadaan heti saalista, mutta ei se haittaa. Pääasia että pottaan jotain ilmestyy, oli sitten tarkoitus tai vahinko!

Comments (2)

Kommentit

  1. Eve 29 tammikuu, 2009 13.28

    Kestopepun riemuvoitto! :D Täytyy sanoa, että ei ole ikävä kakkavaippojen vaihtamista tai pesemistä, ja kohtahan se on teilläkin historiaa. :)

  2. mummo ja ukki 29 tammikuu, 2009 15.44

    Upea suoritus! :)
    Siitä se lähtee pikkuhiljaa vaippapyykin väheneminen. Kunhan Ida pääsee oikein oikeasti jyvälle, mikä on homman nimi, niin hän oppii ilmoittamaan, milloin potalle pitää päästä. Mutta siihen on tietenkin vielä matkaa, mutta matka on alkanut ja se on pääasia!