Prinsessa Idan päiväkirja

Pissat pottaan!

Monta kertaa sitä on jo yritetty, nimittäin tytön istuttamista potalla. Mutta jos ei halua istua, niin ei halua. Eilen ja tänään on kuitenkin otettu ihan asiaksi, että tyttö potalla viihtyisi. Potta jopa kannettiin olohuoneeseen, että siihen päästään mahdollisimman usein istumaan. Lisäksi Idalle annettiin käteen monenmista viihdykettä, ettei hän pönkeäisi itseään seisalleen ihan heti kun pylly potanreunaan koskee.

Se oli se toinen pitkä istunto milloin se sitten tapahtui. Pissat tulivat pottaan! Kylläpä äiti ja iskä olivat ihmeissään, että nytkö jo? Kumpikin oli valmistautunut pitkään taistoon tytön potalla pitämiseksi. Hommaan riitti kuitenkin kaksi istuntoa.

ida0627

Ida oli selvästi itsekin ylpeä hienosta suorituksesta, josta äiti ja iskä niin innostuivat. Tästä se siis alkaa, potalle opettelu.

Comments (4)

Kommentit

 1. Eve 28 tammikuu, 2009 21.03

  Hienoa! Ida on oppivaista sorttia. Meillä pottailussa haastavinta/vahdittavinta on tällä hetkellä pienet kädet, jotka olisivat istunnon aikana salamana tutkimassa, mitä potasta löytyy…

 2. mummo 29 tammikuu, 2009 1.57

  Oho! Olen kyllä kuullut, että kestovaippoja käyttävä lapsi oppisi nopeammin potalle kuin kertakäyttövaippoja käyttävä, mutta että jo näin pian! Toivotaan, ettei se ollut vain onnellinen sattuma, vaan todellista oppimista! :)

 3. minna 29 tammikuu, 2009 11.33

  Taisi se kyllä sattuma olla. Tai ehkäpä äiti ja iskä ovat vihdoin oppineet tulkitsemaan, milloin tytöllä on hätä?

 4. Eve 29 tammikuu, 2009 13.26

  Kyllä näin pienikin voi oppia potalle! Etenkin, kun hänet sinne laittaa silloin, kuin todennäköisesti on hätä: heti yöunien, ruokailun, päiväunien, maidon juonnin jälkeen. :)