Prinsessa Idan päiväkirja

Keittiö turvallisemmaksi

Ida oli apulaisena, kun iskä laittoi keittiön alalaatikoihin stoppareita. Apulaisena olo olikin kiinnostavaa hommaa, sillä keittiöstä paljastui Idalle ihan uusia juttuja, kun tyttö pääsi käsiksi laatikoiden sisältöön.

ida0614

ida0615

Välillä täytyi huomioida vähän äitiäkin. Tai äiti kiinosti Idaa lähinnä siksi, että äidillä on kädet jotka hän antaa tytölle ja niitä vasten Ida pääsee nousemaan ylös. Ylös nouseminen on edelleen tytön mielestä kaikista hauskinta koko maailmassa.

ida0616

Alalaatikoita on aika paljon, joten iskällä on kova työ niiden kanssa.  Ida on ihan innoissaan eikä tiedä tutkisiko mielummin leivinpaperilaatikon sisältöä vai iskän työkaluja. Kummatkin ovat kiinnostavia, sillä ne ovat aikuisten juttuja. Siis tavallaan kiellettyjä.

ida0617

ida0618

Eikös muuten Idalla olekin hienot verkkarit jalassa? Äiti sai eilen illalla päähänpiston ja ompeli ne Idalle ihan ex tempore. Niiden kangas on äidin omista vanhoista verkkareista, jotka olivat jo kuluneet puhki haaroista, mutta niiden lahkeista löytyi vielä hyvää kangasta pienen tytön housuihin. Äiti oli verkkareihin tosi tyytyväinen eikä näytä Idakaan valittavan.

Comments (2)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 25 tammikuu, 2009 16.50

    No hyvä! Nyt meilläkin rauhallinen olo, kun tiedetään, ettei Ida pääse käsiksi vaarallisiin vempaimiin! :)

  2. Miia 27 tammikuu, 2009 11.42

    Muksut saattaa olla joskus yllättävän fiksuja,ei tarvitse kuin kerran pari nähdä kuinka se lapsilukko aukaistaan ja pienen tutkimisen jälkeen,se siittä lukosta,ei pitele enään.Ne pienet näppärät sormet…