Prinsessa Idan päiväkirja

Helsinki-Espoo-Karjalohja-Turku

Ida heräsi aamulla omasta sviitistään aurinkoisena, sillä junan heilutus oli tuudittanut tytön syvään uneen. Toisin oli äidin ja iskän unen laita, mutta viis siitä, pääasia että tyttö nukkui hyvin.

ida0538

Asemalle saapumista odotellessa Ida sai leikkiä iskän kanssa. Tytössä onkin nyt kova vahtiminen, sillä vasta opittu ryömimistaito on ahkeraan käytössä.

ida0539

Kotona ehdittiin olla kokonaista kaksi tuntia, ja siinä ajassa tyhjennettiin autosta osa tavaroista pois ja lastattiin mukaan toisia tavaroita. Auton keula käännettiin kohti Karjalohjaa, sillä mummo  oli lähettänyt Pyry-isotädille pakastetuliaisia.

Pyryn luona oli Idan pikkuserkku Leena mummolavisiiillä. Leena jaksoi viihdyttää Idaa sillä aikaa kun muut söivät hyvä ruokaa ja joivat kahvitkin päälle. Ida oli onnesta sekaisin, kun sai Leenan kaiken huomion. Lisäksi Leenan hiukset olivat tytön mielestä tosi ihanat ja niitä oli hyvä tarkastella tiukalla otteella hieman lähemmin.

ida0540

Karjalohjalta jatkettiin matkaa Turkuun, jonne mentiin kylälemään Idan kaverin Ainun sekä Ainun vanhempien Even ja Jannen luo.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 8 tammikuu, 2009 15.46

    Kiitokset pakastelähetyksen perille toimittamisesta! Pyry palkitsi teidät herkuilla puolestamme! Kiitos siitä! :)
    Leenastahan on tullut viehättävä nuori neito! Meillä oli vielä mielessämme kuva hänesta ala-astelaisena pikkuneitinä! Niin ne vuodet vierivät ja lapset kasvavat, kuten on tapana sanoa! Terveisiä vain Pyrylle ja Arville sekä Leenan välityksellä koko Riikan perheelle!