Prinsessa Idan päiväkirja

Ida ja Elina

[lang_sv]Ida och Elina trivs bra tillsammans. Tjejerna har lekt och Elina har tagit hand om Ida, torkad gurklorna och så vidare.[/lang_sv]

[lang_fi]Tänään Ida on viihtynyt leikeissään erinomaisesti, sillä hänellä on ollut Elina seuranaan. Elina on jutustellut Idan kanssa, ojennellut leluja ja kääntänyt tytön huomiota muualle, kun joulukuusen koristeet ovat olleet vaarassa. Lisäksi Elina on kävelyttänyt Idaa ja tarvittaessa kuivannut pukluja lattialta ja Idan vaatteista. Tytöt ovat viihtyneet yhdessä erinomaisesti 9 vuoden ikäerosta huolimatta.[/lang_fi]

ida0524

ida0525

[lang_fi]Idan aamupäivän päiväunien aikaan Elina piirsi Idasta muotokuvan. Eikös vain tullutkin aivan Idan näköinen, ihan joululahjaksi saatujen Hello Kitty -sukkahousujen palloja myöten![/lang_fi]

[lang_sv]Elina ritade en kort av Ida.[/lang_sv]

ida0523

[lang_fi]Elina oli mukana myös ulkona nukuttamassa Idaa pitkille päiväunille. Ulkona oli +5 astetta lämmintä ja siksi piha oli aivan jäätiköllä ja niin mahdottoman liukas, ettei pystyssä meinannut pysyä. Idan vaunukin vain luisuivat sivuttain alamäkeä päin. Siksi tänään ei lähdetty kävelemään sen pidemmälle, käveltiin vain pihassa ympyrää ja nukutettiin Ida sillä lailla. Taivaanrannassa näkyi vielä viimeiset auringon kajot ja ulkona oli hämärää, sillä kello oli puoli kolme iltapäivällä.[/lang_fi]

[lang_sv]Elina var med ute när mamma sovade Ida till tupplur. Det var +5 grder ute och jättehalt![/lang_sv]

ida0526

ida0527

[lang_fi]Idan nukahdettua Elina otti kaiken irti liukkaasta pihasta ja luisteli kengillä pihan laidasta laitaan. Hyvin kengät luistivatkin, kunhan ensin vauhtiin pääsi.[/lang_fi]

ida0528

ida0529

[lang_fi]Äiti ei sen sijaan nauttinut yliliukkaalla pihalla kävelystä yhtään, vaan tallusteli eteenpän kuin ankka. Pian ulkoa sisälle tultiinkin ja Elina-serkku jatkoi piirrustelua ja äiti sukkien kutomista. Yksi pari on jo valmiina, nyt on toinen tulossa![/lang_fi]

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo 8 tammikuu, 2009 15.38

    Onneksi ei enää tarvitse pihalla luistimitta ”luistella”! Pakkanen ja uusi lumi ovat tehneet pihasta taas kulkukelpoisen.
    Onnittelut vielä sukankutojalle! Olipa Sinulla tällä kertaa ”taitava opettaja” (Öhöm!), kun oppi meni perille, vaikkei yläasteella ollut mennytkään! :D