Prinsessa Idan päiväkirja

[lang_fi]Vieraita mummolassa[/lang_fi][lang_sv]Kusiner på besök[/lang_sv]

[lang_sv]Nu blev de liv i luckan. Idas moster Miia, kusinerna Eini och Elina kom på besök från keväjärvi.[/lang_sv]

[lang_fi]No nyt alkoi tapahtumaan! Miia-täti ja serkut Elina ja Eini tulivat kyläilemään Keväjärveltä. Esa-serkku lähti isänsä kanssa Inariin töihin. Idalla aivan silmät kirkastuivat, kun taloon tuli vähän säpinää. Miia-täti jaksoi pitää Idaa sylissä ja jutustella tytön kanssa. Elina ja Eini saivat myös pitää serkkuaan sylissä.[/lang_fi]

ida0515

ida0516

ida0517

[lang_fi]Ida oli aivan innoissaan, touhotti sinne ja tänne ja pötkötti säteillen keskellä lattiaa kaiken huomion keskipisteenä.[/lang_fi]

ida0518

ida0519

ida0520

[lang_fi]Eini, neljän yön päästä 4 vuotta, on Elinan ja Esan pikkusisko. Päivisin Eini käy koltansaamen kielipesässä Ivalossa ja iltaisin leikkii kotona sisarustensa kanssa. Eini tykkää piirtämisestä, juoksemisesta sekä on ahkera ja hyvä leipuri.[/lang_fi]

ida0521

[lang_fi]Elina, 9 vuotta, on Esan ja Einin isosisko. Elina käy Ivalon ala-asteen kolmatta luokkaa. Elina harrastaa piirtämistä, lukemista ja osaa jo kutoa kaulahuivia.[/lang_fi]

ida0522

[lang_fi]Kun Ida kävi päiväunille lähtivät Miia-täti ja Eini takaisin kotiin Keväjärvelle. Elina jäi vielä mummolaan.[/lang_fi]

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 8 tammikuu, 2009 15.33

    Olipa mukavaa, kun serkukset saivat tutustella toisiinsa. Näytti siltä, että porukalla oli hauskaa, vaikka aluksi vähän ihmeteltiinkin puolin ja toisin. Paremmin nämä pienemmät kuontuivat ryömimään lattialla kuin me ”vähän” vanhemmat! ;)