Prinsessa Idan päiväkirja

[lang_fi]Ida maistelee hillaa[/lang_fi][lang_sv]Ida smakar på hjortron[/lang_sv]

[lang_sv]Hos mormor har Ida fått hittils smakat på massor av nya saker. Mamma grövde litet i frysen och hittade hjortron som mormor hade plockat, och så klart ville(!?) Ida smaka på det. Efter upptining så var de dags, hmm, bilderna säger mer än ord. [/lang_sv]

[lang_fi]Mummolassa Ida on saanut maistella monenlaisia uusia juttuja. Äiti kävi kaivamassa pakasteesta muutaman hillan ja sulatti ne Idalle jotta tyttö pääsisi vähän pohjoisen makuun. Innokkaasti tyttö halusi kullankeltaista marjaa maistaa ja rystyset valkoisena puristi äidin kättä, kun äiti työnsi hillan Idan suuhun.[/lang_fi]

ida0488

[lang_fi]Jaa-a, ei tainnut maku olla ihan Idan suun mukainen, sillä irvistys oli melkoinen, kun hillan mehu levisi tytön suuhun. Toinen silmäkin painui kiinni ja tyttöä aivan puistatti.[/lang_fi]
ida0489

[lang_fi]Hillan maistamisen jälkeen Ida oli aivan järkyttynyt, että mitä ihmettä täällä mummolassa oikein herkkuna tarjoillaan. Pieni kieli teki ahkerasti töitä ja sai kun saikin muklotettua kaiken hillan suusta ulos. No, ehkäpä seuraavalla kerralla sitten maistuu jo paremmalta.[/lang_fi]
ida0490

[lang_fi]Loppupäivä syötiinkin sitten tuttuja ja turvallisia ruokia. Idan ruokahalu on ollut viime päivät huipussaan ja purkillinen sosetta on uponnut tyttöön ilman sen kummempia ihmettelyjä. Sitten on jaksanutkin leikkiä ja riehua kun on ollut maha täynnä. Ukin sylissäkin tyttö on istuskellut ja ukin kanssa on ollut hauskaa jutustella mukavia päivän tapahtumista.[/lang_fi]
ida0492

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 1 tammikuu, 2009 18.45

    Ida maistelee ennakkoluulottomasti kaikkea, mitä suuhun tungetaan. Luulimme tarjoavamme hänelle mitä suurinta herkkua, kun annoimme hillan! Mutta voi surkeus, ei se ollutkaan hänen mielestään lainkaan herkullista. :(
    Toivottavasti tulevat vuodet muuttavat Idan makutottumuksia!