Prinsessa Idan päiväkirja

[lang_fi]Pianonsoittoa[/lang_fi][lang_sv]Spela piano[/lang_sv]

[lang_fi]Äiti oli innoissaan, kun pääsi soittelemaan pianolla joululauluja. Kovin olivat soittotaidot ruosteessa, mutta jotain ääntä äiti pianosta kuitenkin saa aikaiseksi. Ida ei millään viihtynyt lattialla ja siksi äidin piti nostaa tyttö syliin. Soittoasento oli kuitenkin aika hankala, kun piti tukea tyttöä samalla kun soitti.[/lang_fi]

[lang_sv]Idas mamma var mycket ivrig över att få spela julvisor på pianot. Även Ida ville vara med. Fast de var förasta gången den lille flickan hade sett eller rört ett piano så hade hon det rätta finger upstälningen direkt. Kanske ska vår Ida blir pianist när hon blir stor?[/lang_sv]
ida0493

[lang_fi]Eipäs pukluharso yltänytkään äidin ympäri, kun äiti yritti sitoa tyttöä syliin. Sekös vasta naurattikin, että äiti edes yritti moista…[/lang_fi]
ida0494

[lang_fi]Aikansa ihmeteltyään Ida huomasi, että kuuluvalla äänella ja äidin sormilla on jokin yhteys. Tässä parhaillaan Ida pohtii, miten piano oikein toimiikaan.[/lang_fi]
ida0495

[lang_fi]Ja kun tyttö sitten huomasi, että koskettimia painamalla äiti saa äänen aikaiseksi, niin niitä piti päästä kokeilemaan myös itse. Siinä vaiheessa iskä tuli hätiin ja auttoi pientä pianistia.[/lang_fi]
ida0496

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.