Prinsessa Idan päiväkirja

Päiväreissu Karjalohjalle

Ida kävi äidin ja iskän kanssa tapaamassa Pyry-isotätiä ja Arvia Karjalohjalla. Ida sai istua muiden kanssa yhtä aikaa ruokapöydässä, sillä Pyry oli hommannut taloon syöttötuolin pieniä vieraita varten. Siinä istuskellen oli hyvä maistella kiinteitä, perunaa ja porsasta, suoraan purkista. Se meni alas jotenkuten.

Pyry oli ollut ahkerana ja kutonut taas pieniä myssyjä. Ida sai niitä oikein kaksin kappalein. Molemmat olivat nätin punaisia. Kiitoksia isotädille!
ida0378

Ida teki tuttavuutta Arvi-sedän parran lisäksi myös Panda-kissan, Tähti-kissan sekä Iines-koiran kanssa. Eipä ole monesti tytön ilme ole ollu niin onnellinen, kun istuessa Pyry-isotädin sylissä Iineksen häntä mennen tullen naamaa pyyhkien.

Comments (2)

Kommentit

 1. Faster Fia 28 marraskuu, 2008 1.10

  Såå SÖT!!! :)

 2. mummo 29 marraskuu, 2008 14.43

  Ihana joulunpunainen myssy ja komea hymy Idalla! Ihan tulee hyvälle tuulelle katsoessa.
  Onpa Pyry-isotädillä ahkerat puikot ja näppärät sormet!

  Käytiin eilen Ivalon joulun avajaisissa, missä Idan serkut, Elina ja Esa olivat mukana koululaisten kynttiläkulkueessa. Oli mukava katsoa joulupukin johdolla kulkevia tonttulakkisia koululaisia ja kynttilöiden valoja, kun katuvalot oli sammutettu. Kaikki liikenne oli myös pysäytetty siksi ajaksi, kun kulkue marssi sillalta torille.
  Torilla olikin sitten vallan toinen meininki, kun luokat esittivät reippaita tonttuleikkejä ja muuta ohjelmaa. Sääli vain, että tuprutti lunta, joten harva valokuva onnistui, kun piti laukoa salamalla pimeyden takia.