Prinsessa Idan päiväkirja

Lumiukkona pulkkamäessä

Etelä-Suomessakin saadaan nyt nauttia harvinaisesta herkusta – lumesta. Siksipä siitä pitää ottaakin kaikki irti. Iskä pukee Idalle ulkovaatteita, sillä koko perhe on menossa ulos mäenlaskuun.

ida0376

ida0377

Pulkka on uusi, hieno ja punainen. Juuri sopiva Idalle. Turvavyö vaan kiinni ja tyttö pysyy siinä tosi hyvin. Vanhemmat ovat innoissaan, Ida ehkä hieman hämillään. Mistähän tässä oikein on kyse, tuntuu tyttö miettivän. Ulkona vähän jo hämärtää, sillä kello on neljä iltapäivällä.
ida0375

Hyvin sujuu mäenlasku ensikertalaiseltakin, kun iskä vähän työntää vauhtia pihamäessä. Alamaata ei ole paljon, mutta se riittää. Vauhdin ei tarvitse vielä päätä huimata, pääasia on että tyttö saa vähän tuntumaa.
ida0373

Sieltä tulla viipottavat, isä ja tytär, kumpikin lumiukkoina, kun taivaalta satelee hiljalleen lunta.
ida0374

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.