Prinsessa Idan päiväkirja

Punainen ihana ilmapallo!

Kun Ida heräsi ensimmäisiltä päiväuniltaan pakkasi äiti tytön haalari päällä vaunuihin ja patisteli iskän tietsikalta liikenteeseen. Ja sitten mentiin, nimittäin ihan kodin lähelle rakennetun uuden kauppakeskuksen avajaisiin. Sinne mentiin kävellen ja iskä sai testata vaunujen talviajo-ominaisuuksia. Hyvin tuntui kulkevan, sillä kadut oli onneksi aurattu. Lunta sateli hiljalleen lisää.
ida0371

Kauppakeskuksessa kävi kova vilinä ja sitä tyttö ihmetteli. Paljon oli väkeä liikkeellä jo aamupäivästä. Mutta mikään ei ollut niin ihmeellistä, kuin se punainen ilmapallo, jonka Ida sai. Voi ihanuutta! Sitä täytyikin sitten tuijotella vaunuista ihan niska kenollaan.

ida0372

Äidin mielestä kaikista ihaninta oli, että kauppakeskuksessa oli sekä Sinelli että Tiimari. Taitaapa äidistä tulla vakioasiakas kumpaankin. Iskä puolestaan oli tyytyväinen siihen, että käytävän päästä löytyi Clas Ohlson.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo ja ukki 25 marraskuu, 2008 16.23

    Katseltiin ja luettiin! Pikkuneidin elämä on melko värikästä ja monisärmäistä.
    Kyllä meillä naurua riitti, kun katsottiin millaisilla ilmeillä kiinteän ruuan maistelut sujuivat.
    Mitähän Ida itse tykkää sitten isompana katsoessaan näitä tarinoita?! Meille ne ovat kuitenkin kultaakin kalliimpia, kun ne ovat ikkuna hänen elämäänsä, jonka seuraaminen muutoin olisi melko mahdotonta.
    Kiitos ahkeralle päiväkirjan kirjoittajalle!