Prinsessa Idan päiväkirja

Passihakemusta jättämässä

Iltapäivällä Ida ja vanhemmat meinvät Kilon poliisiasemalla hakemassa Idalle passia. Ja oikeaan aikaan, sillä siellä ei ollut yhtään jonoja. Virkailija-täti halusi nähdä Idan Kela-kortin ja iskän henkkarin. Lisäksi tädille annettiin se viime viikolla otettu kuva. Täti halusi katsoa Idaa, että onhan kuvassa sama tyttö kuin kaukalossa. Ida pisti parastaan ja pulautti komeasti juuri kun iskä nosti tytön tädille nähtäväksi. Siitä huolimatta täti laittoi hakemuksen eteenpäin ja lupasi passin valmistuvan viikossa.

ida03681

Kotimatkalla Ida nukahti kaukaloon auton mukavaan hyrinään. Mitähän unta lie tyttö nähnyt, kun alahuuli törrötti niin somasti? Tyttö näytti tosi päättäväiseltä. Iskä sen sijaan ei joutanut uinailemaan, sillä lumisade oli alkanut uudelleen ja keli oli aika pöperöinen.

ida0369

ida0370

Comments (2)

Kommentit

  1. mummo 30 marraskuu, 2008 22.00

    Aivan ihana ilme nukkujalla! Lieneekö menossa juonti- vai syöntiuni?! ;)

  2. minna 1 joulukuu, 2008 15.18

    Tjaa-a, eipä tytön unista ota selvää, mutta kova maiskutus käy.