Prinsessa Idan päiväkirja

Ihan oikeesti talvi!

No nyt se tuli! Nimittäin talvi! Eilen ja yön aikana pyrytti lunta oikein kunnolla ja aamulla maisema oli tosi valkoinen. Keittiössäkin on tosi paljon valoisampaa, kun lumi heijastaa valoa sisälle. Iskäkin pääsi rauhassa nauttimaan uudesta lumesta, kun on nyt viikon isyyslomalla.

Svensson-kissa oli muuten ensimmäisiä kertoja ihan omasta tahdostaan noin lähellä Idaa. Ja tyttö tuijotti kissaa lumoutuneena.
ida0358

Aamupalan jälkeen koko poppoo painui ulos lumitöihin. Ida osallitui vaunuista käsin. Tytöllä oli nyt toista kertaa äitiyspakkauksen haalari päällä ja tuntuu, että ihan muutamassa viikossa siitä on tullut sopiva. Viimeeksi se oli vielä tosi iso.

ida0359

ida0360

Lumi oli melkein nuoskaa ja aika painavaa. Iskä huhki hiki hatussa lumitöiden kanssa. Ei tosin viitsinyt hakea taloyhtiön varastosta isompaa kolaa, kun ajatteli, että kylläpä tällä lapiollakin saa kun ottaa vaan tämän oman edustan. Oman pihan putsaus jäi äidille ja iskä suostui ottamaan kuvan sillä ehdolla, että blogiin ei sitten kirjoiteta, että VAIN äiti teki kovasti töitä.
ida0366

ida0361

Täytyy muuten sanoa, että tämä muratti on ollut sitkeä kun mikä. Keväällä äiti sen osti ja tunki purkin ilman mitään mullanvaihtoa isompaan peltiastiaan ja lykkäsi pohjoispihan pimeimmälle paikalle. Siinä se vieläkin vihertelee ihan freesin näköisenä.
ida0365

Kun piha ja sen edusta oli saatu puhtaaksi, mentiin vieläparkkipaikalle kaivamaan auto esiin. Tuiskulla tullut lumi oli kinostanut tuulilasin päälle kunnon kerroksen, joten kyllä siinä kaivamista olikin.
ida0362

ida0363

Idaa ei lumi ja valkoinen maisema enää tässä vaiheessa kiinnostanut, vaan tyttö uinaili vaunuissa tyytyväisenä autuaan tietämättömänä maailman menosta.

ida0364

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.