Prinsessa Idan päiväkirja

Kiinteitä, koko ajan vaan kiinteitä!

Kiinteiden syönti kolme kertaa päivässä käy työstä, sekä Ida että vanhemmat ovat tästä asiasta samaa mieltä. Aamupalaksi Ida sai maistella vähän kaurapuuroa samasta kattilasta kun iskä ja äitikin ottivat omille lautasilleen. Puuro oli hassun kokkareista. Päiväruokana makusteltiin peruna- ja lihamössöä, liha oli Idan ruokalistalla nyt ekaa kertaa. Iltapalaksi vielä kasvismössöä ja sormiruokana kuivattua ruisleipää. Uh, alkaa mössöt tulla jo korvista!
ida0357

Lisäksi Ida opettelee juomaan nokkamukista. Suurin osa juomasta valuu suusta suoraan pois, mutta kyllä tänään muutama kulaus meni jo kurkustakin alas. Siitä se lähtee!

Tänään ei muuten kukaan perheestä näyttänyt nenäänsä ulkona, sillä siellä on oikein kunnon lumimyrsky. Ja lisättäköön siihen päälle vielä illalla jyrissyt ukkonen (!!), joten ulkoilut hoidetaan sitten paremman sään aikaan.

Comments (2)

Kommentit

 1. Niina 24 marraskuu, 2008 21.17

  Moi Minna ja Markus!

  Wau, mahtava päiväkirja Idalla! Tätä on Idan hauska isona lueskella :) Ja isovanhemmat on taatusti aivan mielissään kun saavat seurata ihan jokapäiväistä elämää!

  Tässäpä vihdoin tämä Mariuksen blogiosoite:
  http://marius-paivakirja.tumblr.com/

  t: Niina

 2. minna 24 marraskuu, 2008 23.22

  Minä en niin millään muistanut tuota lopun kirjainyhdistelmää vaikka kuinka yritin kaivaa sitä harmaista aivosoluista. Olisi pitänyt vaan kirjoittaa se silloin ylös! Mutta nyt kävin lukemassa Mariuksen touhuista, hauskoja juttuja teillä siellä!