Prinsessa Idan päiväkirja

Joulukorttikuvia ottamassa

Äiti ja Ida menivät naapuriin kylään sillä tänään oli tarkoitus ottaa joulukorttikuvat Vilmasta ja Linasta sekä Idasta. Ida ja Lina seurustelivat lattialla sillä aikaa kun aikuiset järjestelivät ja Vilma ”järjesteli” kuvauspaikkoja.

ida0350

ida0351

Jottei jouluyllätykset mene piloille niin tässä ei nyt kerrotakaan, minkälaisia kuvia äiti otti sekä Idasta että Vilmasta ja Linasta. Sanottakoon sen verran, että Vilmasta ja Linasta saatiin aika kiva kuva, mutta sama ajatus ei toiminutkaan Idan kohdalla. Äidillä oli yksi toinen idea Idan kuvasta, mutta siitä tuli loppujen lopuksi liian lavastetun oloinen. Lisäksi Idalla meni sitten jo hermot, joten kuviin ei tullut yhtään kivaa ilmettä, vaikka äiti miten räpsi. Tästä alla olevasta kuvasta ei siis tule joulukorttia.

ida0352

Muistikortilla oli vaatimattomat 196 tiedostoa kun äiti purki kuvat koneelleen kotona. Siitä huolimatta äiti otti Idasta ei-lavastettuja kuvia vielä kotona päiväunien jälkeen ja niistä löytyi yksi tosi hyväilmeinen kuva. Siitä äiti teettää tämän vuoden joulukortit.

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo 22 marraskuu, 2008 12.00

    Joulukortit, niinpä niin. Samat elkeet ne olivat eilen täälläkin. Kun lunta on joka paikka täynnä, on maisema aivan joulukorttimainen. Laittelin punaisia kynttilöitä vähän sinne sun tänne ja räpsin minäkin lähes 100 otosta.
    Oli niin tyven, että kynttilöiden liekit paloivat aivan rauhallisina kuin sisätiloissa konsanaan!! Se oli mielestäni ihmeellistä, kun on jatkuvasti ollut kovia tuulia. :o