Prinsessa Idan päiväkirja

Ihmeellinen ilta

Koko päivän Ida piti äitiä kovilla ja vaati viihdytystä jos minkämoista. Illalla, kun iskä tuli kotiin ja istuttiin pienen ulkoilun jälkeen kaikki yhdessä sohvalla, Ida ei kitissyt enää yhtään. Sekä isän että äidin kummastukseksi tytölle riitti vain se, että kaikki olivat lähekkäin. Tytön rauhoituttua iskä puuhaili vähän hänen kanssaan. Ja molemmat nauttivat.

ida0287

Ensin iskä antoi pusuja Idalle oikein roppakaupalla ja Ida kihersi tyytyväisenä. Sitten hän opetti Idalle miten pusutellaan takaisin. Tässä Ida antaa tosi märkää pusua iskän poskelle.
ida0288

Idalla oli jalassaan Fia-tädiltä saadut kirahvitossut, joita hän ihmetteli yhdessä iskän kanssa. Niissä on myös jalkapohjissa hauskat kuviot. Onpahan tossut muuten väärissä jaloissa.
ida0289

Isän ja tyttären yhteiset hetket huipentuivat siihen, kun iskä kaivoi Idan korvasta vaikkua ja tässä he yhdessä ihmettelevät sitä. Kaikkea sitä korvasta löytyykin!
ida0290

Illalla tyttö laitettiin jo toisena yönä peräkkäin nukkumaan kapaloituna. Äiti sai eilen pihalla vinkin naapurin Saaralta, että ehkä kapalo rauhoittaisi Idaa. Äitikin oli sitä jo ajatellut, mutta tiesi vanhastaan, ettei kiemurteleva tyttö pysy kapalossa ja viimeistään aamuyöstä vähintään kädet ovat vapaana. Saaralla oli kokemusta vastaavasta, ja hän neuvoi, että kun vauvan käärii aikuisten lakanaan, niin kapalo pysyy koossa paremmin. Äiti testasi hommaa hyvällä menestyksellä. Kapalossa Ida ei itkenyt unissaan yhtään niin paljon, kuin sairaalasta lainassa olevassa selällään pitävässä pakkopaidassa ja kädet sängyn reunoihin solmittuna. Ja silti huuli oli turvassa pieniltä käsiltä. Kiitoksia vinkistä, Saara! Varmaan teilläkin nukutaan paremmin, kun Ida on hiljaisempi öisin… :D

Comments (1)

Kommentit

  1. Saara 1 marraskuu, 2008 21.09

    Kiva jos kapalosta on ollut apua:)

    Iidan öiset kitinät (onko sellaisia ollut?) eivät kyllä ole millään muotoa vaikuttaneet meidän yöuniin. Teillä on niin hiljaista, että ihan hirvittää meidän elämänäänet. Oliver kun rakastaa sisäsählyä ja muuta meluisaa, puhumattakaan itkupotkuraivareista joita meillä saadaan säännöllisesti.