Prinsessa Idan päiväkirja

Puklurätti pelastaa päivän ja muita viihdytyskonsteja

Idalla on mahdoton tarve saada jotain suuhunsa lutkutettavaksi. Tuttia ei saa leikkauksen jälkeen käyttää kuukauteen, eikä koko ajan voi syödäkään. Niinpä äiti hoksasi, että kun laittaa puklurätin Idan suun päälle, niin se helpottaa. Eilen Ida sai kielellänsä siperrettyä rätin reunan suuhun sopivaksi tupoksi ja imeä lutkutti sitä. Toisinaan riittää vain se, että rätti koskee huulia, sekin auttaa. Tässä viihdykkeenä myös telkkarsta tuleva Sinisen talon nalle.
ida0284

Tietokoneen näytöllä on paljon katseltavaa, kun äiti surffailee. Se kelpaa huvitukseksi hetken aikaa. Tosin äiti ei saa juuttua tutkimaan mitään sivua liian kauaksi aikaa. Äiti yritti ottaa ruutua tuijottavasta tytöstä kuvaa, mutta kamera olikin sitten kiinnostavampi kuin ruutu.

ida0285

Ulkona Ida jaksoi olla rintarepussa jonkin aikaa kitisemättä, sillä pihalla oli muitakin lapsia, joita oli mukavaa seurata. Tunti vierähti mukavasti ulkoillessa. Idalla on muuten ensi kertaa päässä äidin ompelema lohikäärmelakki. Reilut kaksi viikkoa sitten kun se valmistui, se oli hieman liian iso, mutta nyt alkaa olla jo sopiva.

ida0286

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo 31 lokakuu, 2008 19.37

    Hieno lakki Idalla! Äidin ompelutaidot säästävät suuren summan. On mukava ommella Idalle aina jotain uutta! Myös pieniksi jääneet hupparit, colleget, housut jne. voi itse kätevästi tuunata taas sopiviksi ompelemalla strategisiin kohtiin jatkokaistaleita. (Pakkasta tällä hetkellä -13 ja ranta alkaa oikeasti jäätyä jälleen kerran.)