Prinsessa Idan päiväkirja

Keskipäiväkyläilyä naapurissa

Äiti on saanut pidettyä kurissa suurimman osan Idan kiukunpurkauksista keksimällä kaikenmoista toimintaa. Tänään Ida ja äiti olivat päiväunien välillä kyläilemässä naapurissa Vilman, Sannan ja vauvan luona, kuten joka päivä tällä viikolla. Siellä äksöniä riittää vähän enemmän kuin äidin kanssa kaksin kotona. Tänään vauvakin oli hereillä ja Vilmalla oli liimaa-leikkaa-askartelupäivä.
ida0281

Naapurissa on kiinnostava lelukaari, sillä siinä roikkuu vähän eri vekottimia kuin kotona. Lisäksi leluihin yltää lattialtakin, joten Ida viihtyy niitä räpeltäessä ihan kohtuullisesti. Sidotut kädet yltävät hyvin leuihin, kun jalkoja nostaa hieman ylös.
ida0282

Idan huuli on parantunut hyvin, vaikka äiti välillä sitä puhdistaesaan miettiikin, että yrittääköhän pumpulipuikolla irroittaa huulta yhdessä pitävää liimaa vai kuivunutta räkää. Äiti on varmuuden vuoksi puhdistanut aika varovaisesti, ettei irroita mitään ylimääräistä.
ida0283

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.