Prinsessa Idan päiväkirja

Idan temperamentti löytyi

Sairaalapäivät sujuivat Idan kanssa rauhallisesti, sillä siellä oli koko ajan jotain katseltavaa. Kotona sen sijaan samat seinät tuntuvat kaatuvan Idan päälle ja kaikki se mitä Ida on täällä vanhempien kanssa aiemmin tehnyt, on nyt kiellettyä, koska huulta pitää varoa.

Tyttöä  suututtaa kohtalaisen paljon se, että kädet on sidottuina. Äiti ja isä saavat käyttää kaiken mielikuvituksensa tytön huvittamiseen, jotta tyttö ei kilju kurkku suorana. Pelkkä sylissä hyssyttely ei nimittäin enää riitä. Onneksi isä pääsi tänään lähtemään hieman aiemmin töistä.
ida0278

Kaikesta huolimatta Ida on venytellyt äänijänteitään useamman tunnin ajan sekä tänään että eilen. Täytyy vain todeta, että vaikka Ida onkin kohtalaisen tyytyväinen lapsi (ainakin oli ennen leikkausta) niin kylläpä hänestä temperamenttiakin löytyy! Huh.

Comments (3)

Kommentit

 1. Eve 27 lokakuu, 2008 19.18

  Ida alkaa myös olla sen ikäinen, ettei pelkkä sylissä istuminen ole mitään, äksöniö olla pitää! Jaksamista vanhemmille, ei oo helppoo.

 2. Maarit 27 lokakuu, 2008 21.10

  Hienoa että leikkaus sujui hyvin ja sairaalassa olo. Kotona taitaa uskaltaa osoittaa mieltä. Varsinkin vanhemmille. Voimia uuteen arkeen!

 3. mummo 28 lokakuu, 2008 13.16

  Näinhän se on, että kotona itse kukanenkin uskaltaa ”paljastaa kyntensä”, missäpä muuallakaan. Onneksi joka päivä tulee lähemmäksi aika, jolloin kädet voivat taas olla vapaina! Jokos kokeilitte sitterissä istumista ja siinä käsien kohdalle viritettyä lelukuminauhaa? Se saattaisi viehättää uutuudellaan jonkin aikaa.
  Malttia ja kärsivällisyyttä sekä vanhemmille että Idalle!