Prinsessa Idan päiväkirja

Leikkauspäivän aamu

Leikkausta ennen piti olla syömättä 6 tuntia, joten viimeiset maidot Ida sai kahdelta yöllä. Aamupalaa ei tytön harmiksi enää tarjoiltukaan, vaikka hän kuinka yritti nälkää äidille viestittää jo heti kuuden jälkeen. Uni ei enää tullut, kun aamumaidot jäivät saamatta. Kun iskä tuli kotoa seitsemän maissa tyttö oli aika puhki imettyään tuttia tunnin ilman että sieltä mitään tuli. Äitinkin oli aika puhki pidettyään tuttia tunnin tytön suussa.
ida0258

ida0259

Väsymyksestä (kun yöunet jäivät nälän takia 3 tuntia vajaiksi) ja nälästä huolimatta Ida jaksoi olla reipas tyttö, kun sai istuskella iskän sylissä. Iskä keksi ansiokkaasti tikusta asiaa tytön viihdyttämiseksi. Tässä ihmetellään Idan ranneketta.
ida0260

Pian tuli hoitaja valmistelemaan Idaa leikkaukseen. Tytölle vaihdettiin kuiva vaippa ja puettiin päälle leikkaussaliasu.
ida0261

Vielä hetken Ida sai istuskella äidin sylissä ja silloin irtosi jo hymykin – viimeinen avoin hymy. Seuraava hymy nähdään sitten korjatun huulen kanssa. Iloisella mielellä olikin hyvä lähteä hoitajatätien kanssa leikkaussaliin. Äiti ja isä lähtivat kotiin jännittämään.
ida0262

P.S. Svensson oli vähän ihmeissään, kun tulimme kotiin ilman Idaa. Se nuuhki paikkoja joissa Ida tavallisesti on ja selvästi etsi tyttöä. Kumma juttu, silloin kun Ida on kotona, Svensson ei näytä kiinnittävän tyttöön mitään huomiota. Ehkäpä asia ei olekaan niin?

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.