Prinsessa Idan päiväkirja

Ida 2.0

Idan leikkaus sujui suunnitellusti ja sairaalan sängyssä makasi iltapäivällä tokkurainen, mutta tosi ihanan näköinen tyttö. Huuli oli saatu yhteen kunnialla ja myös kova kitalaki oli korjattu. Kevään leikkaukseen jäi siis vielä pehmeä kitalaki. Ida oli saanut nyt ihan oman huoneenkin.
ida0263

Husuken osastolla hoitajat toivoivat, että leikkauksen jälkeen molemmat vanhemmat menevät kotiin nukkumaan, sillä silloin pieni potilas nukkuu paremmin. Myöskään vierailumme aikana ei ollut oikeastaan järkeä istua kovin kauaa sängyn vieressä, sillä Ida oli vielä aika lailla lääketokkurassa. Kipuja tytöllä ei kipulääkityksen takia ole, mutta kasvot olivat puuduksissa ja varmaankin hassun tuntuiset. Lienee tosi outoa, kun suu on nyt erilainen ja halkio kiinni; kieltä ei saa enää ulos samalla lailla. Istuttuamme hetken Idan sängyn vierellä, lähdimme kotiin ja jätimme tytön hotajien ammattitaitoiseen huomaan. Huomenna sitten pääsemme jo seurustelemaan Idan kanssa.
ida0264

Comments (3)

Kommentit

  1. mummo 23 lokakuu, 2008 23.00

    Hienoa, että ensimmäinen vaihe on onnellisesti takanapäin. Mummo ja Ukki

  2. Eve 23 lokakuu, 2008 23.37

    Tätä kertomusta seuraa kuin jännitysnäytelmää, en malta odottaa jatkoa, mutta pakko mennä nukkumaan… Ida on niin reipas ja suloinen pieni potilas! Tosi liikuttava tuo kuva, jossa hän nukkuu tokkuraisena isin silitellessä.

  3. minna 24 lokakuu, 2008 21.37

    Ihan yhtä jännittävää tämä touhu on täältä ihan lähietäisyydeltäkin.